Vi donerer briller til Vision for all

Vision for ll

Godt syn øger chancerne for at kunne studere og arbejde og kan være vejen ud af fattigdom. Vision for all består af frivillige optikere, som siden 1997 har gennemført 163 projektrejser rundt om i verden og har hjulpet tusindvis af briller med at finde nye ejere.

Profil Optik er medlem af Vision for all og støtter organisationen med bidrag samt briller, som indsamles i vores butikker. Brillernes styrke måles af vores personale, pakkes og sendes til Vision for all. Vision for all fordeler brillerne, og brillerne får nye ejere. Et vigtigt initiativ til at hjælpe mennesker, der af forskellige årsager ikke har mulighed for at besøge en optiker og have råd til at købe briller.

 

LÆS MERE OM VORES MILJØARBEJDE

 

 1. VI TAGER ANSVAR FOR MILJØET

  Hos Profil Optik mener vi, at vi har både ansvar og mulighed for at bidrage til at nå FN’s globale klimamål. Læs mere om, hvordan vi aktivt arbejder for et bedre miljø.

  Profil Optiks miljøarbejde

 1. VI TAGER ANSVAR FOR SAMFUNDET

  Profil Optik vil være med til at skabe et bedre liv for vores medmennesker – og et bedre samfund generelt. Derfor arbejder vi også med social bæredygtighed.

  socialt ansvar

 1. VORES VISION

  Læs mere om vores vision og strategi for at nå de bæredygtige mål.

  vores vision