VI HAR ÅBENT FOR ALLE!


Vi har åbent i alle vores butikker og er glade for at kunne tage imod vores kunder i hele landet. Sundhedsstyrelsen har givet grønt lys for gennemførelse af alle typer synsprøver. Vi tager naturligvis alle forholdsregler og foranstaltninger og sikrer sikkerheden i vores butikker jf. Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Alle kunder, der skal til synsprøve, vil - forud for besøg i butikken - blive ringet op og visiteret i telefonen i relation til, om de har Covid 19, har symptomer på Covid 19 eller om nogle af deres familiemedlemmer har Covid 19. Hvis der svares ja til et af disse visitationsspørgsmål, kan vi desværre ikke tage imod kunden til synsprøve. Kontakt venligst egen læge.

Vi vil naturligvis følge myndighedernes anbefalinger nøje og tager fuldt ansvar for at skabe et aldeles sikkert og trygt miljø for både vores kunder og for vores medarbejdere. Det betyder, at vi i alle butikker bl.a. vil begrænse antallet af besøgende på samme tid, at der vil være tilgang til håndsprit samt vand og sæbe. Her er en samlet oversigt over ændringerne i vores butikker:

  • Vi efterlever kravet om afstand, og hver enkelt butik vil tydeligt skilte med maks. antal personer tilladt i butikken ad gangen - vi holder afstand - minimum 2 meter.

  • Hold 2 meters afstand, når I venter udenfor butikken.

  • Alt udstyr og hænder sprittes af før og efter hvert kundebesøg.

  • Alle briller, der prøves, skal ikke hænges tilbage, men lægges i opstillede bakker for ikke at videregive eventuel smitte. Brillerne vaskes og renses inden de hænges op igen.

  • Der er tilgang til håndsprit samt vand og sæbe i butikken.

  • Besøg ikke butikken hvis du er syg, forkølet eller har tegn på sygdom.

Vi glæder os til igen at åbne op i vores butikker og hjælpe vores kunder med deres øjensundhed, briller etc.

Vi beder om, at vores kunder efterlever alle vores retningslinjer, så vi sikrer både jeres og vores sikkerhed og sundhed og dermed fortsat hjælper med at bryde smittekæden.

På gensyn i butikken.