De rigtige kontaktlinser kan klare det meste. Hvor tilfreds er du med dine linser?
 

Vi har alle forskellige behov, og som med alt andet findes der kontaktlinser, som fungerer perfekt for nogle og knapt så godt for andre. Føles dine linser tørre sidst på dagen? Eller mindre behagelige efter et stykke tid? Bliver dit syn af og til uskarpt? Vurdér på en skala fra 1 til 10, hvor tilfreds du er med dine linser.

Hvor ofte oplever du, at dine øjne føles tørre, trætte, eller at du ser sløret?

Hver dag
Aldrig
  1. ACUVUE® OASYS 1-Day

ACUVUE® OASYS 1-Day


ACUVUE® OASYS 1-Day er en endagslinse som tilbyder høj komfort og synskvalitet. Dens indlejrede tårelignende molekyler hjælper med at holde tårefilmen stabil, hvilket kan modvirke følelsen af tørre og trætte øjne samt give dig en klar og skarp synsoplevelse. Perfekt til dig som stiller høje krav til dine linser og ikke er villig til at gå på kompromis.

Køb kontaktlinser her

BESTIL KONTAKTLINSER ONLINE!


Husk at du nemt kan bestille kontaktlinser i vores webshop. Du får leveret dem direkte til postkassen. Bestil i dag og få fri fragt på alle ordrer i vores webshop.

KØB HER

Book synstest
 

Har du brug for en synstest, inden du skal have nye linser? Du kan nemt booke tid online. Så tager en af vores autoriserede optikere sig af dig med en grundig undersøgelse af dine øjne og synsnedsættelse.